Met weinig geld genieten van een afhaalmaaltijd

Thuis genieten van een heerlijke vers gekookte afhaalmaaltijd is een van de eenvoudige geneugten van het leven. Het is een moment waarop u kunt ontspannen en tot rust kunt komen met familie of vrienden en kunt proeven van een aantal van uw favoriete gerechten zonder zelfs maar een vinger in de keuken te hoeven tillen. Helaas zijn afhaalrestaurants voor mensen die hun financiële banden moeten aanhalen om geld te sparen voor een huisdepot of om die lening af te betalen, een van de eerste dingen die van de lijst met luxeartikelen worden afgesneden. Dat is zonder zelfs maar te proberen om andere manieren te vinden om te bezuinigen en houden genoeg geld voor een paar afhaalmaaltijden elke maand.

Waar je ook bent in Australië, of je nu samen spaart voor je eerste huis, een gloednieuwe gezinswagen koopt of die volgende spannende vakantie plant, als je fanatiek bent van eten en nog steeds wilt genieten van verschillende smaken van de wereld, van de beste sushi in Sydney tot sappige ijscoupes in Brisbane, deze sobere tips zorgen ervoor dat je je taart kunt eten en drinken!

Sloot de afhaalkoffie gewoonte

In een verslag van ING Direct eerder dit jaar werd geconstateerd dat Aussies gezamenlijk 39 miljard dollar per jaar uitspugen op uitgaven in verband met hun werk. Het landelijk gemiddelde per persoon is $591 per maand en meer dan een tiende hiervan ($72) wordt besteed aan koffie! Neem in plaats van elke ochtend vijf koffiekorrels of bonen in je eigen doos met gevriesdroogde koffie. Het is misschien niet zo glamoureus, maar $ 72 per maand zou kunnen bijdragen aan veel heerlijke afhaalmaaltijden!

Verminder uw alcohol

Nog verontrustender is dat de gemiddelde Aussie volgens dit rapport vijf bieren, een half glas cider, drie gemengde korte dranken en een fles wijn per week drinkt. Er staat in dat het alcoholverbruik in 2016 voor het eerst in negen jaar is gestegen, met een gemiddeld verbruik van 9,7 liter zuivere alcohol in het jaar, vergeleken met 9,52 liter in 2015. Wekelijks slechts enkele bieren uit uw wekelijkse routine halen zou niet alleen uw gezondheid verbeteren, maar u ook een fonds geven om te besteden aan verschillende afhaalmaaltijden in het weekend.

Introduceer wekelijkse maaltijdmenu’s

Impulse kruidenierswinkel winkelen is de plaag van de meeste gezinsbudgetten. De beste manier om geld te besparen op uw wekelijkse winkel is het schrijven van een volledig wekelijks menu van wat je gaat eten elke dag, zodat u alles wat je nodig hebt voor die maaltijden – en die maaltijden alleen!

Rondwinkelen voor afhaalmaaltijden

Houd een oogje in het zeil in de lokale kranten en tijdschriften voor deals met uw lokale afhaalrestaurants. Veel zal plaatsen advertenties in er wanneer ze tijd-specifieke kortingen. Bovendien betekent het enorme volume van online afhaalportalen nu dat u kunt flick door uw beschikbare restaurants die aan uw deur te leveren vanaf uw smartphone of tablet en kies de beste waarde aanbiedingen naar believen.

Eigen auto’s wassen

Volgens gegevens van de Australian Car Wash Association (ACWA), wordt verwacht dat de carwashindustrie van de natie aan het begin van het volgende decennium 585 miljoen dollar waard zal zijn. Met enkele van de meest populaire autowasdiensten kost vanaf $ 40, als u de tijd om te wassen van uw eigen auto in plaats daarvan vinden kunt en knippen uit de afhaalmaaltijden kunt u waarschijnlijk meer dan honderd dollar per maand met een klik van een vinger besparen!

Niemand vindt het leuk om financiële offers te moeten brengen. Echter, als goed eten is iets dat u en uw gezin samen genieten van het delen, dan is deze geldbesparende tips zal ervoor zorgen dat je genoeg links in de kitty om die afhaalmaaltijden besteld te krijgen met je voeten omhoog kijken naar de voet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *